Супергероите най-накрая спечелиха териториална битка в „Игри на волята: България“

0
Касим и Фейгин подредиха безупречно звездата на Галилей и така Супергероите спечелиха желания ключ от Резиденцията
Касим и Фейгин подредиха безупречно звездата на Галилей и така Супергероите спечелиха желания ключ от Резиденцията

Безстрашните загубиха за първи път и отиват на Дивата река

Тежко състезание с колесници реши кои територии ще обитават племената Непобедими, Безстрашни и Супергерои през настоящата седмица в “Игри на волята: България” по NOVA. Въпреки своята начална преднина, Безстрашните се забавиха в строенето на човешка кула и хвърлянето на ринг, което ги остави на последното трето място. Това е първа загуба на териториална битка за жълтите, които ще се запознаят с мъките на Дивата река.

Супергероите се движеха с огромна преднина пред останалите, а Касим и Фейгин се доказаха пред съотборниците си, подреждайки звездата на Галилей безупречно, което им спечели желания ключ от Резиденцията. Въпреки своето забавяне в началото на битката, Непобедимите успяха да наваксат в темпото си, което ги класира на второто място. Мирослава се реваншира на племето си, а тандемът им с Генчо подреди финалната загадка преди Безстрашните да са достигнали до нея.

Игри на волята България

Снимка: NOVA

Състезателите и в трите племена осъзнаха, че играта навлиза в нов етап, в който никой не е в безопасност. Завръщането на Филип при Безстрашните породи смесени реакции, а посланието на Веселина към Непобедимите предизвика размяна на тежки думи между Звезделина и Зорница. Преди да излязат на Арената, Виктория и Мани загърбиха различията си, за да планират кого искат да оставят в племето занапред. Изборът на капитан се оказа повратната точка в техните преговори, от която зависеше дали коалициите им ще се обединят, или ще продължат своята война.

Мани реши да пази собствения си гръб, подкрепяйки кандидатурата на Алекса, който беше избран почти единодушно от Супергероите. Знамето на Безстрашните издигна един от най-успешните им капитани до момента - Валери, като това решение разклати женската коалиция, а Джаферович и Михаела се обърнаха една срещу друга. Труден се оказа изборът и за Непобедимите, които повериха отговорността на Зорница с цената на спокойствието в племето.

Игри на волята България

Снимка: NOVA

В каква битка ще се изправят тримата капитани на Арената? Как ще променят съдбата на своите племена? За кого това ще бъде последен ден в състезанието? На какви неочаквани обрати ще станем свидетели? Елиминационната капитанска битка е утре вечер от 21:00 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари