Бони се изправя срещу Китодар и Коцето Калки в Кухнята на Ада

0
Сезон 6 на кулинарното риалити стартира на 20 февруари
Сезон 6 на кулинарното риалити стартира на 20 февруари Снимка: NOVA

Сезон 6 на кулинарното риалити стартира на 20 февруари

Поп фолк легендата Бони ще бъде част от звездния отбор на сезон 6 на Hell’s Kitchen. Гласовитата певица влиза в Кухнята на Ада заедно с двама от най-колоритните и забавни български артисти - Китодар Тодоров и Коцето Калки. Горещата кулинарна надпревара ще стартира на 20 февруари от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Златните готвачи първоначално ще готвят като екип и ще се изправят срещу отборите на сините и червените в Hell’s Kitchen 6. Само един от тях обаче ще грабне звездната титла. Миналата година с отличието се окичи интернет сензацията Виктория Капитонова.

Освен Бони, Китодар и Коцето Калки, в отбора на златните ще видим още феномена от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо, семейната терапевтка с пиперлив език Наталия Кобилкина и любимата влогърка на младите българи - Изабел Овчарова - Изи.

Отличителните личности в обора на звездите ще намерят истинска конкуренция в лицето на кулинарите в отборите на сините и червените. Шеф Виктор Ангелов е избрал 18 впечатляващи готвачи с интересни житейски истории и огромен потенциал за развитие под зоркото му око.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари