СУ "Васил Левски" отбеляза празника на японската култура "Бункасай"

0

Програмата бе представена паралелно на японски и български език

Заместник-кметът на Община Русе Енчо Енчев бе гост на празника на японската култура „Бункасай“, организиран от СУ Васил Левски.

Специален гост на събитието беше г-н Такаюки Шинозава, съветник и заместник- ръководител на мисия в посолството на Япония в България.

Програмата бе представена паралелно на японски и български език. Най-малките участници, които са в четвърти клас, разказаха японската приказка „Касаджизоу“. Направена бе демонстрация от русенския клуб по карате "Шинкьокушин", клуб "Кендо Сей Шин Кан" и спортен клуб "Динамо". Представени бяха и красивите японски танци Сооранбуши и Каумаку сенген. Програмата завърши с мелодично изпълнение на японската песен „Хикару нара“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари