СУ "Екзарх Антим I": Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

0
Нека е светъл пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му!, коментираха от училището в Казанлък
Нека е светъл пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му!, коментираха от училището в Казанлък Снимка: БГНЕС

Нека е светъл пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му!, коментираха от училището в Казанлък

Четвъртокласник почина в двора на училище в Казанлък. Това е станало след края на часа по физическо пред погледа на съучениците му и учителя. 11-годишното момче се свлякло изведнъж.

Веднага бил подаден сигнал към Спешна помощ. До пристигането на линейката, което станало за няколко минути, детето било реанимирано от училищната медицинска сестра.

Една от първоначалните версии е, че става въпрос за здравословен проблем. Съдебните медици потвърдиха, че няма данни за насилствена смърт. При падането детето не се е ударило.

От управата на СУ "Екзарх Антим I" излязоха с позиция, в която се казва:

"Днес едно прекрасно дете, едно от децата на СУ “Екзарх Антим I”, внезапно ни напусна и безвъзвратно пое по пътя към вечността.

Екипът на СУ “Екзарх Антим I” поднасяме своите най-искрени съболезнования на семейството, приятелите и близките на нашия възпитаник. Случилото се днес е огромна трагедия, която ще остави своя отпечатък върху всеки от нас, защото едно от децата ни вече не е между нас.

Ръководството на училището ще окаже пълно съдействие, при нужда, както на родителите, така и на компетентните органи.

Нека е светъл пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му!

Сили и кураж на семейството му!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари