Студентка от Пловдив се нуждае от средства за спешна трансплантация

1
19-годишната Анита страда от чернодробна недостатъчност
19-годишната Анита страда от чернодробна недостатъчност

19-годишната Анита страда от чернодробна недостатъчност

Младо момиче от Пловдив се нуждае от помощта на добри хора.

Анита Чобанова припада на работното си място и постъпва в болница с чернодробна недостатъчност. На 19-годишната Ани спешно трябва да се извърши трансплантация в турска клиника. Необходими са 90 000 евро за интервенцията, а към момента са събрани 60 000 лева.

Нейна колежка се обърна с апел за помощ с пост в социалните мрежи:

Ани е само на 19 години, всеотдайна и човечна. От 5-6 години живее сама с баба си и отглежда и братчето си. В петък постъпва в болница с чернодробна недостатъчност, след като почти припада, докато е на работа. Нуждае се от СПЕШНА трансплантация, но лошото е че няма време. Днес лекарят е казал, че трансплантацията трябва да се извърши тази седмица! Стойността на трансплантацията, обявена от турска клиника е 90 000 евро. Надяваме се майката и бащата да се съберат и да спасят живота на детето си, като станат донори.

АНИТА ЖИВКОВА ЧОБАНОВА

BG20TBIB931010А07NVY01

с основание

ДАРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

За потребители на tbi mobile арр превод по номер 0899275802 напълно безплатно

Вече и Revolut 0899275802

Когато имам изследванията и офертата от клиниката, ще ги кача тук. За момента разчитаме само на добрите ви сърца и доверие“, написа Галина Джамбазова вчера.

Днес тя благодари на всички, пожелали да помогнат на момичето да оздравее и сподели актуална информация за дарителската кампания:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ...
    горкото дете ! господ да му е на помощ, защото държавата няма да е. само се чудя, как в Турция ще изскочат толкова рязко със здрав черен дроб ?
  • 0
    1
    Krasimir
    Абе хора, как може да качите невалиден IBAN?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари