Студенти завършиха стажа си в Община Русе

0

Днес, в присъствието на ръководния състав на Общината, кметът Пламен Стоилов връчи сертификати на шестима студенти за успешно приключил стаж в Община Русе.

Всички те изучават „Публична администрация“ в различни курсове към Русенски университет „Ангел Кънчев“. Стажът им е бил в период от един до два месеца в дирекция „Европейско развитие“. Ресорният им ръководител – зам.-кметът по европейско развитие д-р Страхил Карапчански ги поздрави за активната дейност в администрацията, където студентите имаха възможност да усетят реалната работна среда по специалността си. Г-н Стоилов връчи сертификат на всеки от тях и им пожела успех в бъдещите начинания. „Радвам се, че връчването на сертификатите се случва в присъствието на заместник-кметове, директори на дирекции и други ръководители в Общината. Пред тях мога да ви похваля за добре свършената работа“, добави той и им пожела нови успехи.

Стажантите споделиха, че са натрупали опит, а дните им в администрацията са били ползотворни и обогатяващи. „Създадохме приятелства и полезни контакти, придобихме знания и нови умения“, споделиха още те.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари