Студенти от Русенския университет проведоха упражнение по криминалистика

2
Експерт от МВР обясни на бъдещите прависти спецификите и отговорностите при работата по разкриване и разследване на тежки престъпления
Експерт от МВР обясни на бъдещите прависти спецификите и отговорностите при работата по разкриване и разследване на тежки престъпления Снимка: Русенски университет "Ангел Кънчев"

Днес, след двугодишно прекъсване, в Русенския университет се възстановиха практическите упражнения по криминалистика

Беше проведено практическо упражнение на студентите от 4-ти курс, специалност „Право“ по дисциплината Криминалистика. По време на упражнението представител на сектор „Базова научно-техническа лаборатория“ при ОД на МВР- Русе нагледно представи пред студентите особеностите при извършване на оглед на местопроизшествие.

Той обясни  спецификите и отговорностите при работата по разкриване и разследване на тежки престъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Инженер
    Когато завършвах образованието си 2001 година, академикът беше главен асистент. От випускът ни тръгнахме доста хора за докторантура. Окрадоха ни. Ние не станахме доктори. Ама бая хора яхнаха Ракета носител, заради нашите проучвания.
  • 4
    3
    Леле
    Бурна радост и харесвания във ФБ страницата на владението на ха-кадемик Билюев за тази новина, все отбор подмазвачи цъкали нали пазят местенца да не изстинат. Скоро ще направят хибридна специалност трактористи-криминалисти, а може и нещо още "по-иновативно".
  • 6
    2
    акадимик Бюлойев
    Туй нье организирану ут мене.
  • 10
    1
    Брей
    Ами то големи чудеса са станали в Русенски ПУЦ. Остава и по космонавтика да обучават студенти. Той корифея по земеделски науки от Павликени и това ще издейства. Ашколсун Ристе, ти си върхът.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари