Студено и неуютно е в междуселищните автобуси в Русенско

5
Русенката Таня Якимова се оплаква от неотоплените автобуси по линията Русе - Долно Абланово
Русенката Таня Якимова се оплаква от неотоплените автобуси по линията Русе - Долно Абланово Снимка: Dunavmost / Архив

Русенката Таня Якимова се оплаква от неотоплените автобуси по линията Русе - Долно Абланово

"Здравейте! Пиша ви защото съм възмутена от междуселските автобуси. Става въпрос за линията Русе - Николово - Просена - Долно Абланово.

Всяка седмица пътуваме аз и мъжът ми от Русе до Просена (Свекърът ми е от Просена). Автобусите са под всякаква критика морално остарели днес на -1 градус в 7:40 сутринта в автобуса беше по студено отколкото навън. Все пак сме живи същества и се предполага, че трябва поне малко да е затоплен автобусът. Някои ще кажат защо като искам да ми е топло не използвам личен автомобил. Веднага ще отговоря, че в живот на такава инфлация не всеки може да си позволи личен автомобил. Та да се върнем и на темата. Не е топло защото шофьорите пестят от нафтата за отоплението на автобуса, за да може с тази нафта да си карат личните автомобили може би???!!!

Моля обърнете внимание не е нормално да пътувам с детето си в автобус, в който е по-студено отколкото навън..?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    22
    До 11
    Превозвачи винаги ще се намерят даром или силом. Ако съвсем няма алчни частници, а те всинца са точно такива, тогава превозът се поема от Община Русе, както се случва и по някои градски линии. Има ли общински градски транспорт- има. Следователно ще може да обслужва и междуселищни линии, ако се наложи. И тогава обаче ще е ясно, че това, което е било при комунизма си е било съвсем правилно, а оня боклук дето вика сбогом другари и другарки да се изсели да живее в някоя друга държава, ама истинска капиталистическа и да си плаща билет по 100 кинта, ама със заплатата дето сега получава и тогава пак ще го питаме иска ли комунизъм или на чужд гръб сто тояги са малко.
  • 6
    21
    User
    В Русе все повече се заформя дълбока провинция. Скоро ще задмине и район Северозападен. И новините посредствени, и хората за битовизми се тревожат! Институциите не работят, почесват се само докато изтече работното време. А хората са длъжни да си плащат данъците! Т
  • -1
    20
    Ддр
    До тиквеника "Аре писна ми" - пич, ДГД и ЩЩД за теб !!!
  • -7
    19
    Аре, писна ми!
    Като искаш топъл и уютен автобус ще си плащаш 30 лева билета до Просена. Същото като с тъпотиите на операта ни. Правиш билета 100 евро, колкото е себестойността на продукта и готово. Защо да е по различно в здравеопазването или зъболечението? Имаш пари, оперираш се при светила. Нямаш пари, оперират те студенти. Имаш пари - имаш холивудска усмивка. Нямаш пари, на 55 си без един зъб в устата. Комунизма свърши другари и другарки.
  • -7
    18
    Многодетник
    Още един мандат за Пенчо!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари