Студен и дъждовен край на работната седмица

0
В събота за кратко слънцето ще се покаже, а в неделя от запад се задават нови дъждове
В събота за кратко слънцето ще се покаже, а в неделя от запад се задават нови дъждове

В събота за кратко слънцето ще се покаже, а в неделя от запад се задават нови дъждове

Днешният ден ще започне с минимални температури в страната от 0 до 7 градуса, по морето - до 5. Преди обед ще бъде облачно и дъждовно, с по-интензивни валежи в Източна България. Следобед валежите от запад на изток ще спират.

Ще се задържи облачно. Вятърът ще бъде слаб от запад, със скорост до 20 километра в час. Максималните температури ще са от 3 до 8 градуса, а по морето до 8, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Ще има валежи от дъжд и сняг по високите западни полета, в Дунавската равнина и над планините, като в населените места бързо снежната покривка ще се топи. Дъждове, придружени от силни ветрове, ще валят над страните около Северно море, Португалия и Северна Испания. Валежи от дъжд се очакват и над Западните и Южните Балкани .

В събота у нас за кратко ще има слънчеви часове, но бързо ще се заоблачи. В неделя от запад се задават нови дъждове, а по планините - сняг. В понеделник и вторник времето ще се задържи дъждовно. Слаба снежна покривка ще се образува в населените места от Предбалкана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари