Стрелба в нощен клуб в САЩ

1
Става дума за престъпление от омраза
Става дума за престъпление от омраза Снимка: KKTV

Заведението е посещавано предимно от хора с хомосексуална ориентация

Нападение в нощен бар в Колорадо спрингс, предава БНТ. Заведението е посещавано предимно от хора с хомосексуална ориентация. По първоначални данни малко преди полунощ в Клуб Кю нахлува въоръжен мъж, който открива огън по посетителите.

Загиват най-малко петима души, а 18 са ранени. Нападателят е задържан. Полицията в Колорадо съобщава, че става дума за престъпление от омраза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Потребител 1
    Бих искала да науча от вашата медия също така колко стрелби са ставали в Бразилия, Колумбия, Уругвай, Мексико, Судан, Пакистан, Афганистан, Сирия и т.н. Защо имате такова ограничено виждане в информационния си блок- САЩ та САЩ, сякаш няма други държави, където се стреля. Че то и в България всеки ден стават по няколко стрелби. Тях защо не ги отразявате, а?Някак много тенденциозно става това със САЩ. Сериозна медия ли сте или поредния клюкарник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари