Странно самопризнание за компромата срещу кмета на Русе

9
Изпращам видео обръщение, за да разбере цяла България кои бяха хората, които се възползваха от моите слабости
Изпращам видео обръщение, за да разбере цяла България кои бяха хората, които се възползваха от моите слабости

В понеделник тази седмица Пламен Минев пусна сигнал в КПКОНПИ за конфликт на интереси срещу кмета на Русе Пламен Стоилов.

"Уважаеми дами и господа представители на медиите, представям на вниманието ви сигнал срещу кмета на Русе Пламен Стоилов, който съм изпратил днес по пощата до комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество", заяви Пламен Минев в писмо, изпратено до медиите.

В сигнала авторът твърди, че градоначалникът се намира в интимни отношения със заместник-кмета на Русе Даниела Шилкова. Двамата пътували заедно на почивка и на остров Тасос в Гърция, пише авторът на сигнала. 

Пламен Стоилов малко по-късно заяви, че ще заведе дело срещу скандалната клевета. По думите му нямало нищо вярно в сигнала, пуснат до КПКОНПИ и разпространен до медиите.

Днес получихме ново съобщение на електронната ни поща с противоречиво самопризнание. 

Мъжът в клипа твърди, че сигналът всъщност му бил поръчан и платен от хора от БСП, които му дали 500 лева.

"Изпращам видео обръщение, за да разбере цяла България кои бяха хората, които се възползваха от моите слабости и ме вкараха в тази компроматна война преди кметските избори", твърди мъжът от видеото, публикувано в YouTube.

Всичко това изглежда като много лошо скалъпена история, защото фактите разкриват нещо нередно в този сапунен сериал с доста лош мирис.

Да проследим хронологията

На 8.07.2019 понеделник в 12:17 часа получихме сигнал срещу Пламен Стоилов, който е изпратен от Пламен Минев ([email protected]) до всички регионални медии в Русе.

Днес 12.07.2019 в 13:05 часа получихме странното самопризнание от мъж, който също се представя за Пламен Минев, но писмото му е изпратено от [email protected]. За да сме сигурни, че човекът е един и същ, помолихме въпросният човек да ни изпрати потвърждение от пощата, която е използвал преди 4 дни при подаването на сигнала. Получихме уклончив отговор, но без потвърждение от пощата, която е използвана в понеделник за подаването на сигнала до КПКОНПИ.

Това ни дава повод да се съмняваме колко е истинско това самопризнание. Дори може да смятаме, че младият мъж, който се е снимал като жертва на компроматната война, всъщност може да е "бушон" на ГЕРБ.

Каквато и да е цялата истина около тази история, може само да кажем, че тя мирише много лошо и показва местните ни политици какво дъно са ударили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари