Стоян Тончев: Държавите една по една започнаха да дават на заден от санкциите срещу Русия

2
Дори „наш“ Кирил Петков взе да включва какво предстои, ако ни спрат доставките на горива
Дори „наш“ Кирил Петков взе да включва какво предстои, ако ни спрат доставките на горива

Държавите една по една започнаха да дават на заден от санкциите.

Борис Джонсън отказа да приема украински бежанци, Германия не може да се лиши от газа, дори „наш“ Кирил Петков взе да включва какво предстои, ако ни спрат доставките на горива. Подкрепата на Запада за Зеленски я видяхме – ръкопляскания. И до там.

Знаете ли какво си мисля, че ако в един момент положението опре до България, по-скоро НАТО и ЕС да се разпаднат или да се разберат великите сили и да я поделят, отколкото да влязат в унищожителна за света и човечеството война за тази „плюнка“. Може и да греша, но може и да съм прав. Никой не може да твърди със сигурност едното, както и да отрича напълно другото.

Ако ме питате как изглежда за мен тази война, от позицията ми на абсолютен лаик в областта ще кажа, че виждам едни изплашени и бягащи от страната си хора, един прелъстен и изоставен държавен лидер, едни големи и кръвожадни „акули“, разрушения, тъга, страх, отчаяние, масова психоза и зомбификация, жестока пропаганда от всички посоки и много наивници.

Стоян Тончев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    34wg4
    ne go znam koi e toq.. prilicha na nqkav golqm batka deto se e izbatkal mnogo s drugite batki
  • 4
    6
    русенец
    Доживяхме в България да се притесняваме за житото- Нали Добруджа е наша? Нали Корнела говореше, че имаме зърно за 2 години напред. А относно петрол, вярно е, нямаме, ама нужда всеки да си вози задника с лична кола. Нали уж сме бедни, а сутрин и вечер градът се задръства с коли. Как беше, и 5 стотинки да е бензина, пак ще го крадем, и 5 лева да стане, пак ще караме. Е, айде, да караме. Лично аз предпочитам велосипеда
  • 2
    5
    darkaveng
    Санкциите санкции, ама газ, петрол, лебец? Откъде?
  • 1
    4
    любопитен
    Този Стоян Тончев същият ли е, където ужким е бил кандидат за кмет на Поморие и някакъв журналист. За журналист не знам, ама като проверих официалния сайт на Центарланата избирателна комисия за община Поморие няма такъв кандидат, нито през 2015 нито през 2019 г. Настина ли е бил от партията на зелените. Ако отговорът е да, какво мислят за изказванията му Сандов, Бойкикев и генарала. Или коалицията вече се разпада?
  • -3
    3
    за Трибюн
    https://tribune.bg/bg/za_nas/
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари