Стоян Михалев: Службите казаха, че войната ще свърши до 48 часа

0
На нас ни бе обяснено, че война и бежанска вълна няма да има
На нас ни бе обяснено, че война и бежанска вълна няма да има Снимка: БНТ

На нас ни бе обяснено, че война и бежанска вълна няма да има

Министър-председателят каза, че до 48 часа ще свърши войната, защото това ни казаха службите за сигурност. Те казаха, че не може да има война с един участник. това каза по БНТ депутатът от ДБ Стоян Михалев.

Откъде да дойде тази информация?! На нас ни бе обяснено, че война и бежанска вълна няма да има. Ще искаме службите да са адекватни, а не да ни казват какво са прочели. И не ГЕРБ да ни казва да оставим службите и да не им се месим в работата.

Седмица преди войната, украинският посланик каза, че след една седмица ще влязат войски на украинска територия. Нашата работа е да изискваме тези служби да си свършат работата. Всеки ден нещо ново се случва. Как да сме адекватни, след като получаваме изкривена информация.

Не изключвам, че тези служби може да са заблудени. Борисов е назначил хора в службите, които са му били приятелчета от футболния терен. Слагани били зидаромазачи, защото правили апартаментите на генералитета. Президентът трябва да вземе отношение. Чувам, че някои неща ги правели добре. По спасителните акции на българите, те са способствали това да се случи. Но става въпрос за 120 човека. А на наша територия идват хиляди.

Има причинно-следствена връзка за олиото. Познавам до производителите на олио. Много е сходна ситуацията с тази при горивата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Е.М.У.
    Русенец, Ти сигурно си гласувал за Пенчо !
  • -2
    1
    русенец
    Тоя не беше ли някакъв певец? Прокопса с пеенето, сега се пробва да прокопса и като депутат? В тоя парламент освен неуспели в живота и бизнеса, но с амбиции да управляват, някакви компетентни има ли? Ако няма по-добре да закриваме страната, че поне да не ни излагат разни пудели, разхождащи се във Версай с чаша в ръка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари