Стотици изпратиха Лорина Камбурова в последния й път

0

 

България се сбогува с Лорина Камбурова

Стотици близки и приятели на Лорина Камбурова се събраха пред църквата „Свети Никола“във Варна, за да я изпратят в последния ѝ път, съобщи Монитор. Поклонението се състоя днес, малко повече от седмица, след като непрежалимата актриса почина в болница в Москва.

До Варна пътуваха колегата ѝ и близък приятел Росен Пенчев, с когото Камбурова свиреше в групата Ross'n Lorina и дори издаде албум – 4U, актьорът Александър Алексиев, който е братовчед на актрисата и др.

Приятелите на актрисата изказаха съболезнованията си и на бабата на Лорина, която я е отгледала след кончината на майката на екранната Лия от „Връзки“.

Лорина Камбурова почина на 27 май след усложнения от вирусна пневмония. Според нейни близки приятели от Русия актрисата е карала повторно COVID-19, но е имала тежко белодробно заболяване преди това. Камбурова така и не дочака трансплантация във Виена.

Почитателите на младата актриса все още могат да се радват на таланта ѝ на екран. Към момента в телевизионния ефир повтарят сериала „Скъпи наследници“ с нейно участие. От няколко дни в киноафиша е и българският филм „Като за последно“, където Лорина изпълнява второстепенна роля. В Русия, където актрисата работи в последните няколко години, гледат и „Любов и чудовища“, чиято премиера у нас се очаква да се състои до края на 2021 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари