Стоичков зарадва феновете с грандиозен спектакъл!

0
Селекцията на Камата победи с 3:2 легенди на "Барселона", хеттрик на Бербатов
Селекцията на Камата победи с 3:2 легенди на "Барселона", хеттрик на Бербатов Видео: bTV

Легендата на родния футбол Христо Стоичков зарадва феновете с нов грандиозен спектакъл!

На стадион "Берое" в Стара Загора селекцията на Камата и легенди на "Барселона" си вкараха пет гола и впечатлиха публиката, като домакините се поздравиха с победата - 3:2.

Преди началото на мача трибуните загряха с народни песни и танци. Три певици в бяла, зелена и червена рокли изпълниха двата химна - на каталунския гранд и на България, предаде bTV.

Стоичков спази обещанието си и изигра по едно полувреме и за двата тима. До почивката българският отбор имаше преднина от две попадения, отбелязани от Димитър Бербатов. В 26-ата минута той си припомни времената, в които с Мартин Петров бяха звездите на националния ни тим. Петров центрира, а Бербо засече с глава, неоставяйки шанс на стража Хесус Ангой.

Четвърт час по-късно отново Бербатов покачи на 2:0 след асистенция на... Мартин Петров.

Минута след началото на втората част за "Легендите на Барселона" бе отсъдена дузпа. Стоичков застана зад топката, Стоян Колев спаси, но Камата реализира при добавката.

В 63-ата минута главният съдия Атанас Узунов изгони влезлия като резерва вратар Гусман, който фаулира извън наказателното поле Васил Драголов. Три минути по-късно обаче гостите изравниха с попадение на Дани Гарсия.

Четири минути преди изтичането на редовното време Димитър Бербатов оформи своя хеттрик, възползвайки се от пас на Йордан Лечков - 3:2. Любопитна комбинация между две поколения.

До края на мача не паднаха повече попадения и "трите точки" грабна тимът на Стоичков.

Източник: btvnovinite.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари