Стилияна Николова: Само злато ще търсим оттук нататък

0
17-годишната гимнастичка завоюва 4 златни медала
17-годишната гимнастичка завоюва 4 златни медала

17-годишната гимнастичка завоюва 4 златни медала

Стилияна Николова предизвика фурор на Световната купа по художествената гимнастика, която се проведе в „Арена София“. 17-годишната възпитаничка на Валентина Иванова завоюва 4 златни медала.

Тя отвя конкуренцията на обръч, топка и бухалка, както и в многобоя. Николова коментира пред официалната Facebook страница на родната федерация, че от този момент ще търси само спечелването на златни отличия.

Разбира се, аз съм доволна от днешния ден. Продължаваме напред и само злато ще търсим оттук нататък. Да, харесва ми да съм първа. Научена съм да приемам всяко едно състезание по един и същи начин, независимо от ранга, независимо от държавата. Да, има вълнение като чуеш колко е пълна залата, обаче не трябва да се влияем от това.

Боряна е преминала през този път и знае точно какво да ни каже, вече не помня какво, но е до нас. Усеща се нейната подкрепа, усеща се присъствието ѝ зад гърба ни и много им благодарим, че дойде да ни подкрепи, защото това показва, че е голям човек“, завърши Николова.

От своя страна Ева Брезалиева, която спечели среброто на бухалки, също остана доволна от своето представяне.

Със сигурност много се радвах, че ще участвам на това състезание. Малко бях притеснена, особено първия ден, но вече по време на третия бях доста по-спокойна. Липсва ми още малко концентрация до края, но всичко ще се получи с много работа. Да, аз съм много емоционална, но много ми хареса да играя пред родна публика и цялата зала да крещи моето име, изобщо България и искам пак“, заяви Брезалиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари