Стефан Янев: Живко Коцев трябваше да си държи на думата

0
Кабинетът "Главчев" зависи от авторите на поправката в Конституцията
Кабинетът "Главчев" зависи от авторите на поправката в Конституцията Снимка: БНТ

Кабинетът "Главчев" зависи от авторите на поправката в Конституцията

Това коментира в "Още от деня" по БНТ бивш служебен премиер и лидер на партия "Български възход".

Той подчерта, че главният секретар на МВР Живко Коцев трябва да бъде сменен, дори да няма нищо вярно в обвиненията, отправени към него. "Какъв е този натиск, който ще ме накара да си сложа подписа под нещо, Живко Коцев трябваше да си държи на думата", каза Стефан Янев.

По думите му отговорността за хората в кабинета "Главчев" и действията, които ще предприеме това правителство, ще носят всички партии, които имат представители в него.

"Нагледахме се на неща, които не са правилни, включително от кабинета, който от днес вече не е в оставка. В последните дни се случи нещо безпрецедентно - вече бившият премиер си позволи да критикува една служба и да я нарича свързана с контрабанда - ДАНС, това е недопустимо от човек, заемащ такава позиция", допълни Стефан Янев.

Според него, ако твърденията са верни, се коментира след като се е произнесъл съдът.

"Цялата служба да е свързана с контрабанда е несериозно, сами бием по имиджа си. Препоръчвам на г-н Главчев по най-бързия начин да търси контакти с посолства и да ги убеди, че това не е така, че държавата не е разграден двор, а работи по правила", добави той.

Стефан Янев поясни, че няма информация за отношенията на Бойко Рашков с баща и син Димитрови. Окачестви присъствието на Калин Стоянов в служебния кабинет като "запазване на приемственост в системата".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари