Стефан Янев: Ще подкрепим Габровски, но не и състава на проектокабинета

0
Липсва яснота кой ще носи политическата отговорност, отбеляза лидерът на "Български възход"
Липсва яснота кой ще носи политическата отговорност, отбеляза лидерът на "Български възход" Снимка: БГНЕС

Липсва яснота кой ще носи политическата отговорност, отбеляза лидерът на "Български възход"

"Ще подкрепим персонално проф. Габровски като кандидат за премиер. В същото време ПГ на "Български възход" няма да подкрепи предложената структура и състав на кабинета, тъй като липсва яснота кой ще носи политическата отговорност. Отиването на избори не бива да ни плаши", заяви от трибуната Стефан Янев, предава БНТ.

Лидерът на "Български възход" допълни, че в началото на 48-ото НС повечето от представителите на политическите сили са изразили надежда и отговорност, че са в парламента да решават проблеми, да предлагат решения. "В основата на тези решения почти бяхме единодушни, че е диалогът. Днес, когато трябва да гласуваме структура и състав на МС, виждаме резултатите от този диалог, доколко той е успял", заяви той.

Янев поздрави ГЕРБ - СДС за номинацията на проф. Габровски като знак за отвореност към гражданското общество. "Време е и ние да направим още такива жестове и да бъдем отворени към гражданското общество", призова лидерът на "Български възход".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ххууъъ
    Стана ясно зашо ще подкрепи Габровски. Пламен Киров обясни, че, ако не бъде подкрепен Габровски, тогава с третия мандат няма как да бъде издигнат именно Габровски. А как почти веднага след изборите се знаеше, че третият мандат ще бъде връчен на "Български ъпадък"... конспирация е, а?! Всичко това е публичен фарс, предварително е планирано!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари