Делян Пеевски: Компромис е подкрепянето на кабинета "Габровски"

0
Депутатът от ДПС подчерта, че всичко, което е за хората, е достатъчен мотив да бъде в парламентарната зала днес
Депутатът от ДПС подчерта, че всичко, което е за хората, е достатъчен мотив да бъде в парламентарната зала днес Видео: bTV

Депутатът от ДПС подчерта, че всичко, което е за хората, е достатъчен мотив да бъде в парламентарната зала днес

"Виждате, че всичко, което се прави е компромис в името на хората. Компромис е подкрепянето на този кабинет. Нека да видим какво ще свършат. Всичко, което е за хората е достатъчен мотив", заяви пред камерата на bTV депутатът от ДПС Делян Пеевски в Народното събрание.

Днес парламентът днес гласува кабинета "Габровски", внесен с първия мандат на ГЕРБ.

За сега категорично "против" са четири формации - "Продължаваме промяната", "Демократична България", БСП и "Възраждане". Подкрепа кабинетът ще има от вносителите от ГЕРБ-СДС и от ДПС, а партията на Стефан Янев "Български възход" вчера запазиха в тайна как ще гласуват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари