Стефан Тафров: Масово хората се оплакват от местния дерибей Пламен Нунев

6
В Русе се виждат всички проблеми, които ги има в България
В Русе се виждат всички проблеми, които ги има в България

Патриотите също са вилнели в Русе, но страхът си отива постепенно, вече хората не ги е страх, както преди

Това коментира дипломатът в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"

Шега гласи, че Борисов не е направил 500 милиона магистрали, а е направил 500 милиона от магистрали. Това бил лапсусът, коментира Стефан Тафров от "Демократична България" в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Най-европейският град в България е Русе, защото от там е дошла Европа в България. Русе е изолиран от пътната мрежа в България. Участъкът Бяла-Русе е най-опасният в страна - там умират хора, особено на кръговото. Кръговото движение край "Бяла" е открито 2010г. от Бойко Борисов със сбъркан проект и от тогава досега гинат хора и се блъскат тирове. Северна България е онеправдана откъм пътища. За Русе и за България е важно този град да бъде ревитализиран", обясни той за града, от който той е кандидат-депутат.

Русе се виждат всички проблеми, които ги има в България. Местният дерибей от ГЕРБ се казва Пламен Нунев, който е дългогодишен депутат. Масово хората се оплакват от него, но той не е единствен. Сега пък Русе се оплаква от БСП, а ДПС също имат своя дял от тортата. Т.нар. патриоти също са вилнели там. Там се забелязват проблемите в мащаби, но страхът си отива постепенно, вече хората не ги е страх, както преди", допълни Тафров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари