Стефан Илчев проговори, часове преди да напусне България

4
Стефан е вторият български артист след Васил Василев – Зуека, който публично обявява, че напуска страната ни
Стефан е вторият български артист след Васил Василев – Зуека, който публично обявява, че напуска страната ни Видео: NOVA

Тази неделя в „Събуди се” певецът Стефан Илчев сяда пред Мариян Станков - Мондьо за едно интервю, което няма да ви остави равнодушни.

Един разговор за промяната и едно кратко, но категорично: „Аз напускам България!”, предава NOVA

Стефан е вторият български артист след Васил Василев – Зуека, който публично обявява, че напуска България. Докато гледате това интервю той вече ще е в самолета на път за новия си дом.

Самопродуциращ се изпълнител, който от 15 години се бори с музикалния бизнес в България. Артист, който всички обикнаха в „Като две капки вода” и без неудобство го нарекоха „новата любима звезда на България”. Човек, в чието гърло е паркирано "Ферари". Но и певец, който трудно влиза в калъпа на онези, които определят кой има или няма място в музикалните програми и още по-трудно се побира в представите на други, които редят номинациите за награди.

Да, Стефан не е от онези, които „пръскат”, „гърмят”, „избухват” или „убиват”. Но пък е от онези, които могат и без микрофон да предизвикат висока океанска вълна. Ако търсите кратко обяснение на въпроса защо още един артист напуска България, може би отговорът е - особености на българския национален шоубизнес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    my name
    "Празни души..."
  • -7
    2
    Как кой
    Някакъв любимец, но какъв точно след като не гледам тъпипредавания не мога да отговоря. То е верна приказката, хляб и безсмислени предавания
  • -10
    1
    dgd
    Кой е тоя? За първи път го чувам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари