Стефан Гамизов: Цялата ни енергетика е в разруха, аварии, руски далавери и корупция!

0
Хората, назначени от Румен Радев, за една година имат хвърлени на вятъра 9 милиарда лева и поне 3 милиарда загуби от кражби и корупция
Хората, назначени от Румен Радев, за една година имат хвърлени на вятъра 9 милиарда лева и поне 3 милиарда загуби от кражби и корупция

Хората, назначени от Румен Радев, за една година имат хвърлени на вятъра 9 милиарда лева и поне 3 милиарда загуби от кражби и корупция

Честна дума, възхищавам се на този Росен Христов, който Манчев и Осиковски направиха министър със съветничка дясната ръка на Румен Петков.

Цялата енергетика е в разруха, аварии, руски далавери, руски кражби, руска корупция, както и пълна неграмотност, но той застава облечен далеч над възможностите си на заплата и всеки легален свой доход и без всякакъв свян, замисляне и притеснение започва да словобезрежда невероятни безсмислици.

Те, хората доведени и назначени от Радев в енергетиката, за една година имат хвърлени на вятъра 9 милиарда лева и поне 3 милиарда загуби от кражби и корупция, нищо не са свършили, освен да служат на руснаците, но нагло си мислят, че някой им вярва.

Построихме на Путин за наша двойна сметка, за да си имат руснаци и беларуси Турски Поток и да могат да започнат война срещу Украйна, а сега ще строим петролопровод от Гърция за Лукойл да си внася контрабанден петрол от Венецуела и Иран.

Чудя се, могат ли Христов, Манчев и компания, да направят нещо без да се окажем забъркани в ужасни срамотии и чернилки като държава?

Какъв човек трябва да си, за да си способен на такова поведение, както и колко трябва да си уверен, че няма да има наказание от закона?

Стефан Гамизов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Едно "аха" се изплюскало тука...
    аха,21:33 | 20.2.2023 г, баце, ма си и "ентелегентен", еша си нямаш! Щото викаш, американската корупция е най-куорупционна в света! Верно, корупция е, ма наша, родна! А, и това нещо гамизов е "експертин" по ...? А, по усвояване на сороски грантове ...? И, козяк, незачет! И днес, уви, опорките много нефелни! Ма за "аха" и подобни евроджендърчета, са супер, че даже и дупер! И, "аха', въпреки дриснята, цопната у сий сайт, козяшки лебец за тебе нема да има днес! Анасънму?
  • 4
    5
    А, бе,
    К'ъв е тоя гейтак, че трябва да му четем словесната диария?!!
  • 5
    4
    още един експеР
    кат илианчо, и на двамата не помня сбъдната прогноза, но пък готино плюят поръчково, утре, ако се обърне палачинката, ще плюят в хор срещу реднеците например!
  • 3
    3
    Гошо куче лошо
    Хех..
  • -12
    2
    аха
    къде е гамизор, къде си ти....няма място за сравнение, макар че и ти мине не мине някоя новина и си се изсрал отдолу
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари