Стартира обновяването на гробищните паркове в община Сливо поле

0
Одобрена е безвъзмездна финансова помощ в размер на 160 501,47 лева без ДДС
Одобрена е безвъзмездна финансова помощ в размер на 160 501,47 лева без ДДС Снимка: Община Сливо поле

Одобрена е безвъзмездна финансова помощ в размер на 160 501,47 лева без ДДС

Днес поставиха началото на обновяването на гробищните паркове в община Сливо поле.

Това се случи в присъствието на кмета на Община Сливо поле - Валентин Атанасов и кметовете на населените места от общината.

В рамките на проекта ще бъдат обновени гробищните паркове в с. Бабово, с. Бръшлен, с. Борисово, с. Юделник, с. Малко Враново и с. Кошарна.

Проектът "Изграждане и/или обновяване на площи за широко обществено ползване – гробищни паркове на територията на Община Сливо поле" се изпълнява по Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG06RDNP001-19.251-0005-C01/02.12.2021 г. по процедура от ИСУН № BG06RDNP001-19.251-S1, подмярка 19.2 "Прилагане на операции в рамките на стратегии за Водено от общностите местно развитие" от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., съобщиха от администрацията на Община Сливо поле.

Одобрена е безвъзмездна финансова помощ в размер на 160 501,47 лева без ДДС, от които финансиране от ЕЗФРСР в размер на 144 451,31 лева и национално съфинансиране 16 050,16 лева.

Изпълнението на проекта ще допринесе за подобряване средата на живот и достъпа до услуги на територията на Община Сливо поле чрез инвестиции в дребно мащабна инфраструктура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари