Стартира конкурс Мис Дупе

1

Жените на Бразилия са включиха в престижния конкурс  "Miss BumBum"  за 2015. 

Годишната наадпревара тази година привлече рекорден брой кандидатки от всеки бразилски щат, които ще се състезават за престижната награда, която след това отваря много врати за завидна кариера. 

Феновете могат да гласуват от днес на сайта на състезанието missbumbumbrasil.com.br  който разбираемо обаче не е достъпен извън страната.

Вчера 27 от общо 500-те кандидатки демонстрираха своите прелести по улиците на Сау Паулу, като от тях за финалния тур на 9 ноември ще останат само 15. Победителката ще вземе освен титлата и чек на $22 500. 

Победителката миналата година Инианара Карвальо се появи по интернет в социалната мрежа Instagram и предизвика много спорове заради подозрения, че е купила титлата си.

Всяка година след като стане ясна победителката почти до старта на новия конкурс продължават скандалните разкрития за задкулисните игри и корупцията, които съпровождат конкурса. През 2014 една от участничките Ливия Сантуш бе дисквалифицирана, след като бе уличена в опит да организира онлайн измама за гласуване в нейна полза.

Освен това една от участничките Джулиана Битенкорт стана първата кандидатка с размер + , която се нареди сред 27-те кандидатки. Най-старата участничка пък е на 39 години.

"За да победиш в този конкурс изисква много работа, ограничения, всеотдайност" - коментира след спечелването на титлата за 2013 Даи Маседо. "Аз се отказах от сладки неща, никакви нощни клубове, всеки ден упражнения, а в събота и неделя - по цял ден".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари