Стартът на Мотосезон 2022 в Русе се отлага за 9 април

0
Мотористите ще се съберат на паркинга на Мол Русе от 11 часа , след което в 12 часа ще направят почетната си обиколка на града
Мотористите ще се съберат на паркинга на Мол Русе от 11 часа , след което в 12 часа ще направят почетната си обиколка на града

Поради лошите метеорологични условия откриването на Мотосезон 2022 на клубовете от Русе, което трябваше да се състои тази неделя, 3 април, се отлага

 То ще се състои следващата седмица, на 9 април, събота, информира Русе Медиа

Мотористите ще се съберат на паркинга на Мол Русе от 11 часа , след което в 12 часа ще направят почетната си обиколка на града. Маршрутът им ще бъде: Mall Rousse – бул. Липник – ул. Никола Петков – ул. Тулча – ул. Доростол – ул. Плиска – ул. Тулча – ул. Никола Петков – бул. Липник – бул. Цар Освободител – бул. Цар Фердинанд – бул. Цар Освободител – ул. Хан Аспарух – ул. Хан Крум – ул. Борисова – Централна гара – бул. Цар Освободител – бул. Липник – Mall Rousse.

По време на обиколката мотористите апелират да се спазва Законът за движение по пътищата, да не се правят изпреварвания и да има толерантност от страна на всички участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    русенец
    Да вземат катаджиите да посетят този форум и да тестват всички машини за шум и скрити номера. Аз нямам нищо против моторджиите да се пребиват като кучета защото са над законите, ама държа нощем да спя и никой да не ми пречи. Прочие, ченгетата настоявали за по-високи заплати. Аз настоявам да си вършат работата, че и сегашните са им прекалено големи !
  • 4
    1
    Доктор
    Как ще се отлага бе! На мен ми трябват много от тези малоумни донори!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари