Старец се гмурка с шнорхел на улица в Бургас

0
Наводнението на бул. „Иван Вазов” и преките улици е огромно
Наводнението на бул. „Иван Вазов” и преките улици е огромно Видео: Флагман

Възрастен мъж по шорти и джапанки сложи шнорхела и се гмурна в „реката” до гарата в Бургас. Човекът е на видима възраст около 60 години и истински се забавлява от потопа. Наводнението на бул. „Иван Вазов” и преките улици е огромно. Там се стичат водите от целия град, съобщава "Флагман".

Под вода са колите на паркинга на магазин „Кауфланд”. Задръстванията в града са неописуеми.

Докато пороят е във вихъра си, паниката продължава. Мъж заряза колата си на бул. „Иван Вазов” срещу площада на гарата. Други коли плуват, а водата влиза в магазините.

Тежко е положението в района около „Практикер“, сигнализират очевидци. Голяма част от водата, заляла ж.к. „Славейков“, се стича директно в магазина. Наводнен е и пътя около парк „Езеро“, както и части от ж.к. „Зорница“.

Притеснен мъж изостави колата си във водата и реши да се спасява от стихията.

 

 

Задръстване има в района около Природоматематическата гимназия.

50-те туристи, които бяха блокирани, на остров Света Анастасия вече пътуват към Бургас с кораба „Анастасия“. „Всички са добре, докато валеше като из ведро, на хората им е предложен чай. Преди минути са се отправили към Пристанището“, казаха от община Бургас.

85-90 литра на кв. метър е количеството дъжд, което се изсипа в Бургас за по-малко от час. Има наводнени мазета и улици, които по традиция потъват под вода при порой, казаха от администрацията – Гаров площад, надлеза на СОМАТ, кварталите Победа и Акациите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари