Станислав Балабанов: Кой влиза и излиза от МС през нощта?

2
Защо не питате?, добави Балабанов
Защо не питате?, добави Балабанов Снимка: БГНЕС

Един въпрос удобно се пропуска в последно време.

Защо според вас Кирил Петков не е споменал и дума за Иван Гешев напоследък?

Днес сутринта моят колега Тошко Йорданов гостува в БНТ, но нито една медия в резюмето си, не спомена частта, в която г-н Йорданов говореше за евентуалната информация, с която прокуратурата разполага.

Колеги журналисти, питайте! Истината ще ви освободи!

С какви точно записи, ако има такива, разполага прокуратурата?

Какво има на тях?

Кой влиза и излиза от МС през нощта?

Кои са “пицарите”, ако има такива и какви “пици” доставят?

Питайте колеги, за да разберем всъщност как изглеждат политиците на “бъдещето”, които се крият зад популистката “промяна”.

Защо не питате?

Станислав Балабанов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Недоумяващ
    Питаме те г-н Балабанов:кажи по вече за посещенията Ви в Сарая,в зайчарника.Защо един бивш лидер започна активно да разпродава имоти?Издънка ли има в договорките Ви?
  • 5
    3
    Антипатичен
    От този човек лъха мерзавщина, низост, подлост, службогонство … въобще чудя се как може човек да събере в себе си образа на всички отрицателни герои от българската класическа литература. Бих искала да има избори, ако залогът е този да потъне в къртичата си дупка.
  • 1
    2
    Дидо
    Министерския съвет го направиха на бърдак тези "управляващи".Те друго не се могат да правят.
  • -1
    1
    Деливерски
    Интриги,манипулации,поднасяне на "документи" от пощенските кутии,бележки писани в Киев четени тук в НС! Всичко това не щеше да бъде факт,ако Каримански беше "кацнал" на шефския стол в БНБ. От деня в който беше елиминиран горе споменатият индивид,заканата влезе в действие.Първо,"удариха" Н.Минчев председателя на НС,станал симпатичен на милиони българи,дори и на маститите опоненти от различните формации.План Б,беше детронация на българското правителство.С тези си действия"господата" от ИТН,сами се сложиха на пързалката.Идват избори.Дали ще са между класиралите се,или "таблицата" ще е къса за таях,думата има СУВЕРЕНЪТ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари