Станете в неделя и гласувайте!

0
Всеки един глас е важен!
Всеки един глас е важен! Снимка: БГНЕС

В неделя към осем вечерта България ще има нов президент.

Очаква се на балотажа да гласуват най-малко 3 милиона и половина избиратели, а може и да са повече. Тъй като на първия кръг в някои секции се извиха опашки от чакащи, днес ви призоваваме - станете по-рано в неделя и идете да гласувате, за да не се струпват хората пред секциите в последния момент. Така ще се избегнат опашките, а нищо чудно и да научим името на победителя по-рано.

Не забравяйте, че гласът на всеки един от избирателите е важен. Това е не само начин да демонстрирате своята воля как да изглежда политическата карта на България. Гласуването е и цивилизованият начин, по който гражданите могат да накарат политиците да се съобразяват с тяхното мнение, с тяхната представа как да се развива страната, в която живеят те и техните деца.

Когато човек гласува, понякога е склонен да го прави емоционално, но със сигурност разумният избор е по-добър. Защото в случая с избора на президент избираме кой ще бъде държавен глава на България в следващите 5 години - чак до края на януари 2022 година.

Не е без значение кой ще бъде той.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари