Преизбраха Илхам Алиев за пети път за президент на Азербайджан

0
Алиев е спечелил с 92,1% от гласовете
Алиев е спечелил с 92,1% от гласовете Снимка: EPA-EFE / ANDREJ CUKIC

Алиев е спечелил с 92,1% от гласовете

Президентът на Азербайджан Илхам Алиев си осигури пети мандат при гласуването в сряда, показват частичните официални резултати, предава БГНЕС.

Първоначалните преброявания показаха, че Алиев е спечелил изборите с 92,1 процента от гласовете, след като 54,5 процента от избирателните секции обявиха резултати от гласуването. То бе проведено на фона на репресии срещу независими медии и при липса на реална опозиция. Резултатът се очакваше след военната победа на страната му над арменските сепаратисти миналата година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    Анализатор до 5
    Скъпи, нещо си се превъзбудил - нашият господар Пеевски да не би да ти е орязал надницата ? Не се тревожи - като анаЛБлизатор си се доказал, няма да останеш с празна уста! Знам че задника ти рони едри сълзи за Зеленчук, но ще трябва да свикнеш - оттук нататък все ще е така! Затова прави това което можеш най добре - работи с езика си!
  • 0
    5
    До 4
    Да крадеш никове показва колко си жалък и прост, кумунярче мутрофанско! А и наистина си АналБлизатор на Путлерчо на спаружените топченца и разхлабена дупарка от ежедневното онождане от нашите Украински братя! Героям слава! Путлер капут!
  • -3
    4
    Анализатор
    Писал съм се Анализатор, но всъщност съм АнаЛБлизатор. Да му е честита победата на другарят Алиев както и бъдещата победа на другаря Путин както на изборите така и в УСрайна!
  • -3
    3
    До 2
    Драги ми Аналчо, то Путин и в САЩ , че и в Германия би спечелил.:) Ти тук като гласуваш за кандидата Х, сигурен ли си, че гласът ти не го зачитат за кандидата Y ?
  • 2
    2
    Анализатор
    По сълзливия соц и Тошо Тъпото така "печелеше" с по 95-98%. Сега Путлерчо в ТероруZZстан така "печели" с толкова! Там където няма НАРОД, диктаторите си правят каквото си искат!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари