Стачки блокираха пощи, транспорт и летища във Великобритания

1
Хиляди коледни писма, картички и подаръци няма да пристигнат навреме у нас
Хиляди коледни писма, картички и подаръци няма да пристигнат навреме у нас Видео: NOVA

Хиляди коледни писма, картички и подаръци няма да пристигнат навреме у нас

Хиляди писма и колети пристигат и заминават от България в навечерието на Коледа. С тях разпилените по света семейства се опитват да доставят радост на близките си, след като не могат да празнуват заедно. От „Български пощи“ обаче съобщиха, че се очаква да има забавяне на писмата и колетите от и за Великобритания заради стачка на британските пощальони. Как се отразяват стачките в Англия разказват Румяна Попова и Павлина Трифонова по NOVA.

Синът на 60-годишната Веселина от врачанското село Баница и цялото му семейство са в Англия от 5 години. Няма да си идват за празниците, но в мислите си тя и сега е готова да нареди менюто по негов вкус.

За да е сигурен, че майка му има средства да се грижи добре за себе си и за да не закъсняват паричните преводи заради стачки на куриерите, синът директно ѝ превежда по карта. Веселина признава, че често се притеснява за децата и внуците си заради стачкуващите транспортни служители. Но синът ѝ е категоричен - семейството му се чувства по-добре в Англия, отколкото в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари