Среднощна гонка с полицията в Русе

4
Русенец блъсна два автомобила докато се опитва да избяга от полицаите
Русенец блъсна два автомобила докато се опитва да избяга от полицаите Снимка: БГНЕС / Архив

Русенец блъсна два автомобила докато се опитва да избяга от полицаите

Инцидентът е станал на 20 септември около 00:35 часа. Според информация от пресцентъра на МВР - Русе, служители от сектор "Пътна полиция" са извършвали проверка на лек автомобил "БМВ" в град Русе на булевард „Цар Освободител“ до № 42. В този момент от улица "Ангел Кънчев" е излязъл автомобил „Форд Фиеста“, който при движение в посока към кръговото кръстовище е блъснал спряната за проверка кола, след което ускорявайки е продължил движението си в посока към кооперативния пазар. Пътните полицаи незабавно са последвали водача, подавайки му звуков и светлинен сигнал, чрез служебния автомобил, но той не спира, като на кръстовището между улица "Муткурова" и улица "Мария Луиза" е блъснал паркиран автомобил "Пежо“.

Гонката е продължила до улица "Лом", където служителите на реда са го спрели.

При последвалата проверка е изяснено, че фордът управлява 32-годишен русенец, а с него пътува друг мъж от Русе на 36 г. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, като пробата е показала отрицателен резултат, но отказва да му бъде извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство. Издаден му е талон за медицинско изследване и той е дал кръвна проба, от която при направен химичен анализ се установява наличие от 1,28 промила.

На водача са съставени 4 акта. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и срещу 32-годишния водач е образувано бързо производство.

В хода на работата по случая, при извършена проверка на пътника е установено, че той държи в себе си наркотични вещества – марихуана. За констатираното е образувана преписка по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    насладете се
    https://fb.watch/nc9gMxpUw3/
  • 6
    1
    Сейшелите
    В щатите такива номера не минават. Има клипове в Ютюб. Гледайте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари