Пиян русенец се "нацепи" в паркирано БМВ

0
Джигитът се блъснал последователно в паркирана кола, в пътен знак и в дърво
Джигитът се блъснал последователно в паркирана кола, в пътен знак и в дърво Снимка: Dunavmost / Архив

Бързо производство е образувано срещу водач на автомобил, управлявал след употреба на алкохол.

На 31 август екип на сектор "Пътна полиция" е бил пратен по сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие с материални щети на улица "Стефан Стамболов".

При пристигане на място полицаите са установили лек автомобил "Пежо 407", управляван от 36-годишен русенец, който предизвикал инцидента, след като напуснал пътното платно вляво по посоката си движение и се е блъснал последователно с предната си част в паркиран върху тротоара автомобил "БМВ", в левия бордюр, в пътен знак и в крайпътно дърво. Мъжът лъхал на алкохол.

Униформените са му извършили проверка с техническо средство, при което уредът е отчел 2,25 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух. Съставили са му акт за установяване на административно нарушение и са му връчили талон за медицинско изследване. След това е отведен до УМБАЛ „Канев“, където пред медицинско лице е отказал да даде кръв за изследване.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и срещу 36-годишния е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари