"Срам ме е, че бях антиваксър": Какво накара един млад мъж да промени възгледите си за пандемията

2
Вижте разказа на фитнес-инструктора Кристиан Гонев
Вижте разказа на фитнес-инструктора Кристиан Гонев Снимка: Кадър БНТ

Какво трябва да се направи, за да се привлече вниманието върху опасността от COVID-19 на онази част от хората, които отказват да приемат сериозността на пандемията? Как да се повиши доверието във ваксините?

Вижте разказа на фитнес-инструктора Кристиан Гонев, който се ваксинира след като в продължение на повече от година е отричал опасностите на пандемията.

В студиото на "Денят започва" Кристиан Гонев призна, че първоначално е отказал да приеме сериозността на ситуацията и мерките, които идват заедно с пандемията.

Според него в началото властите са подходили агресивно към психиката на хората - чрез налагане на страх, което е провокирало неподчинение у мнозина.

Допуснати са и спекулации по темата с ваксините - за срока им на годност, условията на съхранение, реакцията на организма след имунизация. Според фитнес-инструктора това е объркало много хора.

Самият Кристиан Гонев е осъзнал сериозността на ситуацията след като за кратък период от време много негови познати в социалните мрежи загубили свои близки.

Според него срещу недоверието на хората трябва да се работи с точна и ясна информация за всички аспекти на пандемията и ваксинацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Хи - хи
    Момче от фитнеса, че посмири се и по-малко се подмазвай на Кирчо...чак накъртваш от мазнотия !
  • 2
    1
    Еее
    Стига сте го лансирали тоя... Явно не може да стане известен с уменията си, затова се рекламира по друг начин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари