Спуснаха десетки национални знамена от прозорците на блок в Русе

19

Някои от флаговете бяха спуснати обърнати

Живущи в блок "Брацигово" в русенския квартал "Родина" почетоха 3-ти март като спуснаха през балконите и прозорците си десетки национални флагове. За това научаваме от публикация на русенка в социалната мрежа, която публикува снимки на блока и сподели, че се чувства горда.

Част от знамената са спусната обърнати, което символизира "война". Да се надяваме, че в случая става въпрос по-скоро за незнание, отколкото за умишлено поставяне на трибагрениците по този начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    Didi Angelova
    Браво на един сплотен блок.На хора -националисти!.Може да не е саниран-няма кой да го одобри.Важно е ,какво чувстват хората живеещи в него. Това е типично за българина - да оплюеш някого или да му намериш някоя отрицателна черта,защото Ти не си го направил.Адмирации за изпълнителите!!!
  • 1
    11
    блока
    Скапана фасада, разнебитени дограми, цигания по балконите и до простряните гащи на баба Пена от третия етаж, само флага остана да развейте и всичко ви е шест!
  • 15
    10
    Питащ
    Toя блок в ивицата Газа ли се намира ?
  • 21
    9
    Де да знам
    От моя блок нямаше нито едно спуснато. В ЦЮР. Но то си беше предвидимо. То български вече не се говори по етажите. Рязаните си продадоха нивите из делиормана и се намърдаха в града. И блока вече запличича на кочина.
  • 7
    8
    Фикри Микри
    Е и ???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари