Кадри показват Джан Махмуд да шофира, въпреки че е непълнолетен

1
На клипа се вижда и как "бияча от Русе" пие течност, наподобяваща алкохол
На клипа се вижда и как "бияча от Русе" пие течност, наподобяваща алкохол

На клипа се вижда и как "бияча от Русе" пие течност, наподобяваща алкохол

Видео, изпратено до телевизия "Евроком" показва Джан Махмуд, станал известен като "бияча от Русе", да шофира, въпреки че е непълнолетен.

"Моля органите на реда да си свършат работата! Целият град Русе е полудял от този младеж! Искаме справедливост! Днес отново за пореден ден се събираме в 20 ч. пред дома на Джан в знак на протест и несъгласие с деянията му!", сочи съобщението от сигнала.

На кадрите се вижда и как Махмуд пие течност, наподобяваща алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    10
    Чалгар
    То в Русе няма мадами и те все го карат на коч партита.и цял ден обикалят празния град да търсят мацки и накрая ги избива на комплексарщина и тестостерон в сивия си беден и безмислен живот който водят .
  • 9
    9
    Анонимен
    Те в спортното от едно време само такива излизат.то в Русе има само комплексирани биячи.всеки те гледа страшно все едно си му изял закуската и стъпва тежко.с друго няма какво да блеснат там
  • 11
    8
    Bonkerz
    У фейсбук има стари снимки с клуб Локомотив от 2019-2020 г. Още от 2020 година е почнал да прави проблеми.
  • 22
    7
    Твоето име
    Джан Махмуде, може и да спрат да те тормозят ама ако вземеш публично да целунеш краката на жертвите си. Съвсем сериозно те съветвам да го обмислиш като вариант. Дет се вика ,като не знаеш да целуваш крака ще целуваш ..........
  • 15
    6
    Дидо
    Bonkerz,май не следиш ситуацията,той не е от Локомотив а от Дунав, два дена къде бля.Иначе много си компетентен,адмирации.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари