Спортно издание хвърли сянка върху победата на Кобрата

0
Изгледите за бой на Кубрат с Кличко или Джошуа намаляват
Изгледите за бой на Кубрат с Кличко или Джошуа намаляват Снимка: ПИК

Кубрат Пулев победи в драматична битка Кевин Джонсън.

Кобрата надделя след 12 рунда здрав бой в "Арена Армеец". Така Кубрат е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация. Но Пулев далеч не се радва на суперлативи в чужбина. Авторитетното издание "Боксинг Нюз 24" хвърля сянка върху победата на Кобрата, пише ПИК.

В репортажа и анализа си за боя на Пулев от "BoxingNews24" дори се чудят защо българският спортист не е бил дисквалифициран за многобройните си нарушения срещу Джонсън.

"Съдията Тери О'Конър направи предупреждение към Кубрат Пулев за ударите в тила на Кевин Джонсън, но като цяло изобщо не се погрижи да ги спре. Пулев използваше този непозволен прийом по време на клинчовете, не беше красива гледка. Не е ясно какво спря О'Конър да дисквалифицира Пулев за въпросните фаулове", пише в анализа на изданието.

Междувременно Владимир Кличко и Антъни Джошуа не планират мач с Кубрат Пулев, твърдят в чужбина. Тази вечер Влад и Антъни излизат в мега мач на "Уембли". При победа на Джошуа се очаква той да оваканти пояса на Международната боксова федерация.

При това положение Кубрат Пулев ще получи служебно назначен съперник за шампионския пояс. Възможен е бой с Карлос Такам, Дейвид Хей, Луис Ортис, Вячеслав Гязков, Кристиан Хамър, Джарел Милър, Дилиън Уайт или дори Кличко.

Самото желание на Влад обаче е друго. А именно да спечели титлата, след това пък от щаба на Джошуа обявиха, че има заложена клауза за реванш между Владимир и Антъни, при успех на Кличко днес на "Уембли".

Така изгледите за бой между Кубрат Пулев или Владимир Кличко/Антъни Джошуа в близко бъдеще намаляват.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари