Спокойно, няма да остане жив българин без диагноза!

4
Каква, още не се знае! Че то и психическите отклонения зачестиха напоследък...
Каква, още не се знае! Че то и психическите отклонения зачестиха напоследък...

Генерал Годжи вече в статистиката за ковид-19, включва и българите в чужбина. Скоро очаквам да се включат и тези, които имат в предците си българи, все пак статистиката трябва да излиза, какво е това несериозно нещо! Професор Кантарджиев вчера много правилно каза, че народът няма да изоставят без диагноза.

Така че, скъпи българи, вече да сме спокойни, няма да остане жив българин без диагноза. Каква, още не се знае! Че то и психическите отклонения зачестиха напоследък.

Чърчил е казал, че вярва на статистиката само, когато той лично пише резултатите. Та и аз така....

Например защо статистиката не е само за БОЛНИ? Това, че някой е дал положителен тест, не означава, че ще се разболеее? Много вируси са латентни в телата ни и си ги носим, без да се разболяваме. Защо не се изключват оздравелите и починалите, както му заби въпроса един журналист? Ами защото ще се окаже, че ще трябва да вземат десет милиарда, заради сто болни! Направо им е мъка, че нещо се опъваме на вируса.

Как например да си обясня поведението на самия Мутафчийски, който седи на един ...разстояние от другите? Или как си бърше очилата с маската? Или как си сваля маската, за да целува икона, КОЯТО НЕ Е ДЕЗИНФЕКЦИРАНА? Ами страхливата мутра, който си трепери над животеца, как продължава да се вее, а маската, ако я има, е увесена като памперс под брадичката му?

Защо Мутафчийски не отговори кой е починал САМО от коронавирус, а не от съпътстващи хронични заболявания? Ами интересно ми е!?!

Европейският парламент разбирам, че иска цензура върху „фалшивите новини” за коронавируса. Много странно. Да задаваш разумни и логични въпроси дали е фалшива новина и настройване? Още повече, ако заразата е толкова страшна, хората сами ще си отговорят на въпросите и ще се ограничат.

Вместо информация, получаваме дезинформация. Избягването на въпроси и липсата на логика от страна на НОЩ, правят хората недоверчиви. А призива да се налага цензура върху фалшивите новини за вируса ще доведат само до едно – всички ще се убедят, че има някаква конспирация, която използва вируса за повод за премахване на демокрацията, свободата на словото и установяване на диктатура.

Понеже не позволявам страха и промиването на мозъци да ми влияят, започвам да се питам как така толкова удобно откриха вируса в народни представители само ден преди гласуването на удължаване на извънредното положение и съпротивата и на депутати и на граждани срещу това безумие? А така – колко удобно! Ето, депутати заразени /не болни!!!/, значи трябва да се удължи!

Сега въвеждат система – мобилно приложение, да си съобщаваме симптомите на личния лекар. Само че аз откъде да съм сигурна тези данни къде ще отидат? А ако утре ми падне тухла на главата, дали ще ме обявят за жертва на вируса???

Демокрацията е в опасност! Най-вече на територията, превзета от мафията! Забележете, че нашето бъдеще зависи от хора, които на две магарета сено не могат да разделят. Това е страшното!

Елена Гунчева 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари