Спират топлоподаването в квартал "Възраждане"

0
Прекъсват топлоснабдяването в района между улици "Плиска", "Тулча", "Студентска" и "Янтра"
Прекъсват топлоснабдяването в района между улици "Плиска", "Тулча", "Студентска" и "Янтра" Снимка: БГНЕС / Архив

Уведомление за временно прекъсване на топлоснабдяването на обекти в топлофикационен район "Възраждане"

Поради извършване на неотложен ремонт в ГАС 8”В” има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 9:00 часа на 22.05.2023 г. до 16:00 часа на 26.05.2023 г. към обекти в топлофикационен район "Възраждане", намиращи се между улици "Плиска", "Тулча", "Студентска" и "Янтра".

Поради извършване на неотложен ремонт по разпределителен топлопровод има ВРЕМЕННО ПРЕКЪСВАНЕ НА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕТО за периода от 9:00 ч. на 22.05.2023 г. до 20:00 часа на 22.05.2023 г. към блокове "Потсдам 1", "Потсдам 2", Детска млечна кухня, Общежитие на ПГПТ „Атанас Буров” и Общежитие за средношколци.

Допълнителна информация може да получите на денонощния телефонен номер на диспечерска служба (082) 841 905.

Ръководството на „Топлофикация Русе” АД се извинява за създадените неудобства!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Русенец
    Топлата вода е отпадъчен продукт. В миналото са я изливали над пристана, където сега построиха нов блок на ул.Мостова, защото над него са останките от първата електроцентрала на Русе. Мисля, че е била дизелова. Жените са ходели там да си перат чергите, а децата са се къпали. Мястото е останало известно като Топлата вода. С годините някой се е сетил, че вместо да изхвърлят топлата вода, могат да я пуснат по тръби из домовете на хората, да ги топлят. Така вдигат КПД на ТЕЦа и печелят от отпадъка. Услугата била изключително ефективна и много евтина. По-старите сигурно ще си спомнят, как с 5 лв на месец са се топлили с парно на макс. Но, минало много време и апетитната структура била полазена от множество калинки, всяка на заплата и реве за бонуси. Та, затова днес се чудя аз, как може да не съм пускал парно цял Април, а сметката ми да е рекордно висока?
  • -2
    4
    Аре стига! до 3
    Не ми обяснявай точно на мен какво е ТЕЦ и какво е надписа "произведено 1936 в чехия" на един от четирите блока. Ако някой иска парно и топла вода, да си го плаща по себестойност, а не комшиите живеещи в чужбина да му поемат сметките!
  • 6
    3
    до 2
    ТЕЦ знаеш ли какво означава? ТоплоЕЛЕКТРИЧЕСКА централа. Парното и топлата вода са "отпаден" продукт от производството на електричество. А таксата "сградна инсталация" през отоплителния сезон е чисто и просто незаконна и при наличието на работеща държава просто няма да я има.
  • -4
    2
    Аре стига!
    Стига с тоя ТЕЦ! Да се закрива! Бълва вълна от отрови, че шепа хора да имали топла вода! Бойлери са измислени! Не са ви длъжни другите ви съседи да ви плащат "сградна инсталация"!
  • 7
    1
    Недоволен
    В 08:50 ни уведомяват, че в 09:00 спират топлата вода за 4 дена. Да бяха казали няколко дни предварително или поне предния ден,че хората да се подготвят. А какво да кажат абитуриентите,които трябва някак да се изкъпят за бала си ,ама със студена вода.Да благодарим на родната топлофикация,за да не кажем нещо друго!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари