Спират тока в четири русенски села на 9 януари

4
Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе
Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе

Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе

Вторник, 09.01.2024 г.:

На 09.01.2024 от 10:00 ч. до 11:00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: с. Пепeлина, с. Кошов, с. Табачка, с. Червен.

Електроразпределение Север АД се извинява на своите клиенти за възникналото неудобство и се надява на разбиране.

Допълнителна информация можете да получите на тел: 0700 1 61 61

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Енерго про са г0ла вода!
    Че кога го пуснаха, че и да "Спират тока в четири русенски села ..."!? Енерго про превърнаха селата в дискотека - пускат и спират тока на село, когато им скимне! Завали дъжд - няма ток, духне вятър - спират тока, падне сняг - падне и шалтера у трафопоста им. Няма ток в село, ама има сметки за тока - как става така, кой да ти каже?
  • 9
    4
    Спас
    Цяло лято енергото си чесаха мъдурите, а сега се сетиха профилактика да правят.
  • -8
    3
    енергетиката
    Нормално е да го спират по селата за профилактика и ремонти. Тока не пада от космоса и не е безплатен. Като надуят новите цени на тока тогава ще ревете че има ток. Поне всички да го плащаха ама и там ще ви намерят цаката.
  • 6
    2
    Нисовчанин от град Русе
    В село Нисово, токът никога не спира, защото в селото ни живеят двама кмета, по длъжностната си характеристика на работното място. Ама единият изкупи ливадите около селото и се мисли са онбашия на околията. даже и скали в имота си разрушава, заради капризите на една от кметиците.
  • -2
    1
    Някойчо
    На мен вчера, неделя, по това време ми спря внезапно тока. Забелязах, че осветлението ми премигваше. Докато се чудех какво да правя и светна. Може би ме смятат, защото съм от старата част на Русе, че съм към някое от изброените села.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари