Спипаха в крачка наркодилър и негов клиент

0

Задържани са трима мъже, на които са повдигнати обвинения и с прокурорско постановление са задържани за срок до 72 часа

Специализираната полицейска операция е реализирана от служители на сектор „Наркотици“ в СДВР. В късните часове на 1 февруари, в момент на покупко-продажба, са арестувани 45-годишен дилър и негов клиент. От двамата и от жилището, обитавано от 45-годишния, са намерени и иззети различни по вид наркотицикокаин, матамфетамин и екстази. Наркотичните вещества били укрити в специално пригодени тайници в предмети от интериора на жилището. В хода на операцията е задържан и 48-годишен мъж. В ползвания от него автомобил са открити 78 пликчета с бяло вещество, реагиращо на кокаин, и 6 пакета марихуана, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Също за притежание на наркотични вещества е задържан и 44-годишен мъж, с криминалистически регистрации в полицията. Действията по разследването са осъществени на 4 февруари от служители на Първо РУ - СДВР. При извършена проверка, той доброволно предал пластмасова кутийка с растителна маса. Последвали процесуално – следствени действия в дома му, откъдето униформените иззели два буркана и плик, съдържащи растителна маса, и електронна везна. Друг плик с аналогично съдържание бил намерен и в автомобила на задържания. От изготвената справка става видно, че растителната маса е коноп с тегло 189.49 грама.

По случаите са образувани досъдебни производства за престъпления по чл. 354 а от НК. Събраните материали са докладвани в прокуратурата, на тримата мъже са повдигнати обвинения и с прокурорско постановление са задържани за срок до 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Е, и ...
    Спипали и после какво? Споразумение с прокуратурата - ние повече няма да правим и след това пак на улицата с дрогата. Абе идиоти от съдебната система, ами погледнете какво правят другите държави, не гледате ли примерно National Geographik, където показват заловени с дрога колко години затвор отнасят? Ами питайте Гълъбин Боевски, заловен с кокаин и осъден на 9 години и 4 месеца в Бразилия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари