Спипаха тартора, склонявал към просия изловения от Динко мъж

9
„Инвалидът”, заради когото ямболията влезе в ареста за кратко, е от Ловеч
„Инвалидът”, заради когото ямболията влезе в ареста за кратко, е от Ловеч Снимка: Кадър Фейсбук

„Инвалидът”, заради когото ямболията влезе в ареста за кратко, е от Ловеч

Полицията в Бургас арестува мъжът, склонил към просия мнимия „инвалид”, който отнесе шамарите на Динко Вълев преди дни, пише Флагман.бг.

Става въпрос за 58-годишен с богато криминално минало. Той е задържан вследствие на акция на отдел „Криминална полиция” към Областната дирекция, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Арестуваният е организирал стройна система, в която всеки от просещите заемал определено място. Общо трима са били мъжете, които работели за него. Единият от тях е именно човекът, който бе разобличен на два пъти, че се прави на инвалид. Въпросният, който стана причина ямболията Динко Вълев да влезе в ареста за няколко дни, е на 55 години и е от Ловеч. По информация на полицията той „работел” основно в Бургас и Равда, но епизодично се появявал и в Созопол.

Другите двама от склоняваните към просия са на 30 и 59 г., заработвали основно в Пловдив и Варна и често били ротирани от „сводник на просяци”.

Парите, които заработвали мнимите просяци пък били разпределяни в различно съотношение. Бил им осигурил и транспорт до „работното място”.

Предстои да стане ясно дали Бургаската районна прокуратура ще повдигне обвинение срещу 58-годишния. Засега той е задържан за срок до 24 часа, а тримата просещи са разпитани в качеството им на пострадали „жертви на трафик”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Коя
    Коя тази?
  • 10
    1
    Песимист
    Ееее,тази наистина ще яде здрави шамари.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари