Спипаха шофьор с прекратена регистрация на автомобила на пътя Русе - Силистра

0
29-годишният водач е бил спрян от сливополските полицаи на 27 юни
29-годишният водач е бил спрян от сливополските полицаи на 27 юни Снимка: МВР / архив

29-годишният водач е бил спрян от сливополските полицаи на 27 юни 

В РУ - Сливо поле е заведена преписка във връзка с установен от полицията водач на автомобил да управлява кола с марката „Джип Гранд Чероки“ с прекратена регистрация. 29-годишният водач е бил спрян от сливополските полицаи на 27 юни около 17:40 ч. на пътя РусеСилистра в района на разклона за с. Бръшлен и при проверката се е оказало, че автомобилът е с прекратена регистрация по чл.143 ал.15 от ЗДВП на 22.06.2022 г.

На водача е съставен акт по чл.140 ал. 1 от ЗДВП и по случая е образувана преписка по описа на РУ-Сливо поле, с оглед престъпление по чл.345 ал.2 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари