Мъртво пиян шофьор отнесе 4 акта в Русе

0
Блъснал се в паркирано "Рено" на улица "Рига"
Блъснал се в паркирано "Рено" на улица "Рига" Снимка: архив

Бързо производство срещу водач на двуколесно МПС, допуснал ПТП в нетрезво състояние. 

На 10 февруари около 19:00 ч. екип на сектор "Пътна полиция" е реагирал на сигнал за ПТП на ул. "Рига" в Русе.

На място служителите установяват че инцидентът е възникнал между двуколесно МПС без поставен регистрационен номер, с водач на 64 г. и паркиран лек автомобил "Рено“.

64-годишният лъхал на алкохол и при последвалата проба с техническо средство му е установена концентрация от 1.95 промила в издишаните въздушни пари. Водачът не е предоставил документи за регистрация на управляваното МПС, като от извършена справка е установено, че то не е регистрирано по надлежния ред.

Съставени са му 4 акта за констатираните нарушения и му е издаден талон за медицинско изследване, но водачът е отказал кръвна проба в болницата.

По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК и чл. 345 ал.2 вр. ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Отегчен
    И какво точно ще се случи? Чичето едва ли има заплата, която подлежи на запор. Съмнително е да има пари в банка. Тия актове ги пишете отписани. И една стотинка няма да излезе от тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари