Спипаха шофьор с 1,59 промила във Ветово

1
Три бързи производства са образувани срещу шофьори през изминалото денонощие
Три бързи производства са образувани срещу шофьори през изминалото денонощие

Три бързи производства са образувани срещу шофьори през изминалото денонощие.

Служители на РУ - Ветово на 28 май около 00:15 часа са спрели в град Ветово на улица "Съединение" лек автомобил „Опел Сигнум“.

При проверката униформените установяват като водач 28-годишен мъж, който е управлявал след като е употребил алкохол. Извършената проба с техническо средство е показала концентрация в издишаните въздушни пари над 1,2 на хиляда. Водачът е дал кръвна проба за анализ, при който констатираната концентрация на алкохол в кръвта е 1,59 промила. По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Вчера в хода на провеждана полицейска операция, по линия безопасност на пътното движение, в село Помен около 10:30 часа на улица "Демокрация" служители от РУ - Две могили са спрели за проверка мотопед с марка "Симсон С51", без поставена регистрационна табела, управляван от 65-годишен мъж. Полицаите са изяснили, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред, а водачът е неправоспособен. Случаят е документиран, като е образувано бързо производство за престъпление.

В хода на същата операция в село Помен,  малко по-късно към 10:40 часа, на същата улица е засечен и друг такъв нарушител.

Униформените са спрели за проверка мотопед марка "Yamaha", модел "Mint", без поставена регистрационна табела, с водач на 65 години и отново се е оказало, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред, а мъжът който го управлява е неправоспособен. Срещу 65-годишния е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари