Спипаха шофьор на "Мерцедес" с номера, изписани с черен маркер

14
Мъжът си "нарисувал" номерата, за да отиде на гости при свои роднини
Мъжът си "нарисувал" номерата, за да отиде на гости при свои роднини Снимка: Архив

Мъжът си "нарисувал" номерата, за да отиде на гости при свои роднини

На 11 юли около 12:10 часа служители от РУ Ветово са установили в град Глоджево да се движи лек автомобил "Мерцедес", който бил с поставени два броя саморъчно изработени регистрационни табели с изписан регистрационен номер, с черен маркер на бял фон. При последвалата проверка е установен като водач 35-годишен мъж. Той обяснил на униформените, че автомобилът е негова собственост и е бил регистриран в Нидерландия, където му е прекратил регистрацията, транспортирал го е с платформа до гр. Глоджево, но после направил въпросните номера, за да може да го придвижи до адреса на свои роднини.

Констатираното от полицаите е документирано, по случая е образувано бързо производство по описа на РУ-Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Александър
    Гаранция че е от Милле тя! В Холандията му дав ат социални, тук също от БХК да не го обидят! Сигур и книжка има? За браих я в Холандията бе бате! До 6 месеца тряб ва да я смени! Тук също!
  • 9
    1
    ..........
    Това може да го направят турчилята от Глоджево!!!!!Тъпаци!!!!!Хайде сега една солена глобичка,та да им дойде акъла в главата!!!!!Ако разбира се имат такъв!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари