Спипаха пиян шофьор без книжка в Русе

1
Мъжът е навлязъл с „БМВ"-то си на улица „Мостова“ въпреки забранителен знак
Мъжът е навлязъл с „БМВ"-то си на улица „Мостова“ въпреки забранителен знак Снимка: Dunavmost / архив

Мъжът е навлязъл с „БМВ"-то си на улица „Мостова“ въпреки забранителен знак

Мъж с 1,65 промила алкохол шофира в Русе, без книжка и не спира на забранителен знак.

Вчера вечерта, около 19:45 часа, екип от Първо РУ – Русе е засякъл на бул. „Придунавски“ лек автомобил „БМВ 530“ с румънска регистрация, който е нарушил правилата за движение по пътищата.

На кръстовището с ул. „Мостова“ колата е продължила движението си, въпреки забранителния знак В1 – „Забранено влизането на пътни превозни средства“, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Автомобилът е бил спрян от екипа със звуков и светлинен сигнал, а при последвалата проверка е установено, че зад волана е 22-годишен русенец, който не притежава шофьорска книжка.

Полицейските служители са тествали водача за алкохол с дрегер, който е отчел 1,65 промила. На мъжа е предложен талон за изследване на кръв, но той е отказал да даде проба в болницата.

Случаят е документиран, а по описа на Първо РУ е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари