Спипаха петима русенци с марихуана на улица "Пирот"

1
Проверката е била по сигнал
Проверката е била по сигнал

По случая е образувано бързо производство

Бързо производство за притежание на наркотици е образувано срещу русенец. На 7 април около 21:35 часа в полицията е постъпил сигнал за лица, употребяващи марихуана на адрес на улица "Пирот" в гр. Русе. Изпратеният там патрулен екип на Първо РУ е установил петима русенци на възраст 20 - 24 г.

В хода на извършената проверка на лицата в един от тях /21 г./ служителите на реда са намерили две топчета суха зелена тревна маса с мирис на марихуана, за които младият мъж заявил, че си е закупил за лична употреба.

По случая е образувано бързо производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    10
    до Хуилото
    Сега разбрахте ли ние нормалните какво искаме, на кого симпатизираме и към какво се стремим в коренен противовес с недоразумението под моя коментар. Съществото не иска и не може нищо освен да псува, пеняви и като получи инсулт пак ние ще го дундуркаме до края на безполезния му живот. Слава Русия!!!
  • -6
    9
    Путин Хуйло
    Какви деца са тия 20-24 годишни дегенерати бре, тъпи тролчета рушлямски ? Да пробват в любимата ви РуZZZия да пушат ганджа, да видим какво ще стане!
  • 12
    8
    серсемин
    В Германия примерно можеш да притежаваш в джоба си 5 грама за лично ползване и ченгетата не те закачат. Само нашите тюфлеци упорито продължават да се хвалят, че видиш ли борят престъпността и "наркоразпространението" като залавят 20-годишен келеш с 1(ЕДИН) грам. Ама нищо де, то нека си се трупа в хранилището в РПУто, пък след това къде ще го пласират хубавците и за какви пари ще го продадат само те си знаят. Стоим отстрани и гледаме само как тия прасета опетняват животите на младежи буквално за едно нищо. Ако беше амфетамин/метаамфетамин или нещо още по-тежко и сериозно съм съгласен, но това е пълен абсурд. После се оплаквайте, че няма хора да работят. ВИЕ(г-да полицаи и началници) направихте ненужни досиета на сума ти и народ, който сега не може да започне работа по нормален път, задължени сме ви до живот за това и искрено ви благодарим. Пък вие си се гордейте колкото искате. -_-
  • 11
    7
    Да го духат фуражките пряко от...
    Значи из цял свят е легално и не би се водил нарушител на реда и какво ли още не, но само при нас заради корумпираните дупетати дето го внасят е строго престъпление, което те оставя престъпник до живот? Пълен абсурд, надявам се много скоро да декриминализират тревата и у нас за да може на всички "престъпници" да им падне названието и отново да бъдат третирани като равноправни граждани. А до свинете с фуражките, нека да го духат за дето уронват репутацията и прецакват бъдещето на хората.
  • 6
    6
    Kиро
    Да не са от ВМРО офиса?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари