Спипаха напушен шофьор в района на хотел "Брани"

0
На 36-годишния мъж е съставен акт, издаден му е и талон за изследване, след което е дал проби за анализ
На 36-годишния мъж е съставен акт, издаден му е и талон за изследване, след което е дал проби за анализ Снимка: Profimedia

На 36-годишния мъж е съставен акт, издаден му е и талон за изследване, след което е дал проби за анализ​

На 10 октомври около 11:45 ч. в град Русе на улица "Стефан Стамболов", в района на пътен възел бул. "България", екип на Първо РУ е спрял и извършил проверка на лек автомобил марка "Рено", при което като водач е установен 36-годишен мъж.

Служителите са се усъмнили, че шофьорът е под въздействието на упойващи или наркотични вещества и са потърсили съдействие от колегите си от пътна полиция, за да бъде тестван с технически средства, съобщиха от полицията в Русе.

При последвалите проверки, пробата за алкохол е дала отрицателен резултат, но тестът за наркотици е показал положителна реакция за канабис. На 36-годишния мъж е съставен акт, издаден му е и талон за изследване, след което е дал проби за анализ.

По случая е започнато бързо производство за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари