Спипаха двама мъже с наркотици в квартал „Чародейка“

0
Срещу двамата са започнати бързи производства
Срещу двамата са започнати бързи производства

Срещу двамата са започнати бързи производства

Двама са заловени с наркотици при проверки от служители на Второ РУ в кв. „Чародейка“ и срещу тях са започнати бързи производства. На 7 април патрулен екип от Второ РУ при обход в района на ул. "Михаил Хаджикостов" в Русе е извършил проверка на 34-годишен мъж, при която униформените са намерили в него наркотици. Той е предал на полицаите найлоново топче, съдържащо суха зелена тревна маса, съобщиха от полицията в Русе.

По случая е започнато бързо производство.

Вчера, отново при обход в квартала полицейски екип от Второ РУ, в района на гаражи в близост до бл. 101, е извършил проверка на 18-годишен русенец. В хода на проверката е станало ясно, че той държи наркотични вещества. Имал е в себе си хартиен свитък с бяло кристалообразно вещество, станиолова свивка също с бяло кристалообразно вещество, както и найлоново топче, съдържащо суха зелена тревна.

Случаят е документиран и по него е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Sy
    Голямо чувство за безнаказаност ги е обзело и има защо! Опира се единствено до съвестта на на хората, а тези които нямат такава ще трябва да ги търпим и да се оправяме сами. Разпасана работа. Набарат ли те да пласираш дрога по добре да нямаш втори шанс, такъв да е закона.
  • -2
    6
    Васо
    Освен това духам за стотинки за да си купя лепило, когато ми свърши марихоланата. Давам и в гъза ама за по голяма тарифа.
  • 1
    5
    До Васо и тези с минусите под...
    Васо, всъщност колкото и гадно да звучи, това което казваш е самата истина. Единствено марихУаната си объркал с марихоЛана, но това не е от значение.
  • 7
    4
    Гражданин
    Оказва се че всеки трети гражданин на Русе знае повече за наркоманите кой къде кой вход кой етаж а може и ЕГН . Власта обаче не знай или не иска да знай.
  • -10
    3
    до Иванова от наркоманите
    Знаем те коя си и на кой етаж живееш. Опаквай посещение от наркоманите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари