Спасиха сърна от бурята в Шумен

0
Животното е приютено в лек автомобил и предадено на горски служители
Животното е приютено в лек автомобил и предадено на горски служители

Животното е приютено в лек автомобил и предадено на горски служители

Сърничка е била спасена от жители на шуменската улица „Акация“ при гръмотевичната буря в града вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР, предаде БТА.

След бурята, вероятно животното се е уплашило и е приютено в лек автомобил. То е предадено на горски служители, които го пуснали в гористата местност в Шуменското плато, отбелязват от пресцентъра на полицията в областния град.

В 19:38 часа вчера е прието съобщение за два пропаднали автомобила на бул. „Ришки проход“ в Шумен. На място са насочени екипи. Водачът на единия автомобил е евакуиран, а другият отказал да бъде изведен от колата му. По-късно е оказана техническа помощ за отводняване на складово помещение на ул. „Калиакра“ и на мазе на ул. „Кръстьо Кючуков“. Малко след 21:00 часа е премахнато паднало дърво на пътното платно близо на Шуменското плато, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен.

Градушка, придружена със силен дъжд и вятър, се изсипа над Шумен. Ледените късове падаха близо 20 минути. Най-големите от тях бяха с размерите на голям лешник и малък орех. Около 20 бяха получените сигнали в пожарната в града за по-малко от час. Участъкът под жп моста на ул."Плиска" в Шумен бе наводнен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари